(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap
Hírek
 
A kormányzat elkötelezett az iránt, hogy elérje: Magyarországon ne legyen olyan család, amely nyomorban tengődik - mondta a szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár a szegénység elleni küzdelem világnapján. Czibere Károly a pécsi György-telepen, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Jelenlét Programjának egyik kiemelt helyszínén tartott sajtótájékoztatót.
Ötmillió forint értékű ügyviteli szoftvercsomagot és szolgáltatást adományozott a Magyar Máltai Szeretetszolgálat részére a Vision-Software Kft. Az integrált vállalatirányítási rendszert fejlesztő cég és a karitatív szervezet kapcsolata öt éve kezdődött és a nemrégiben átadott adomány pedig tovább erősíti a két szervezet együttműködését.
Lezárult az EVRECA! projekt, amely a karibi térségben található két sziget, Barbados és Grenada polgári védelmi képességeit erősítette. A programban együttműködő kilenc szervezet, köztük a Magyar Máltai Szeretetszolgálat 2014. október 20-21-én Rómában záró konferencián értékelte az eredményeket és a folytatás lehetőségeit. Adányi László vészhelyzetkezelési munkacsoport vezető beszámolója.
A 2014-es Príma primissima díj jelöltjei között a tudomány kategóriában szerepel dr. Erőss Loránd idegsebész, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Magyar Máltai Lovagok Szövetségének tagja.
A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Károly Róbert Szakközépiskola és Szakiskola tanulói újabb kereskedelmi kabinetet vehettek birtokukba. Az új helyszín 247, a kereskedelmi ágazatban és szakképesítésekben tanuló diák számára teremt gyakorlási lehetőséget.
A Magyar Máltai Szeretetszolgálat önkéntesei országszerte tíz helyszínen várták feladatokkal a 72 óra kompromisszum nélkül akcióban résztvevő fiatalokat. Október 9. és 12. között a Magyar Katolikus Egyház, a Magyarországi Református Egyház és a Magyarországi Evangélikus Egyház hetedik alkalommal szervezte meg ifjúsági önkéntes akcióját, melybe 8000 fiatal kapcsolódott be 330 helyszínen.
Október 10-én a „Hogy életük legyen” Alapítvány és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Dél-Alföldi Régiójának közös szervezésében került sor szakmai találkozóra Mártélyon.Napi evangélium Vasárnapi prédikáció Segíteni szeretnék! Hírek Hitel-S Program Hálózat a közösségért Pályázatok Hírlevél Online adományozás Betegszállítás Sajtószoba
Közlemények
Lapszemle
Kiadványaink

Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43