(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap
Hírek
 
Hét Budapesten akkreditált női nagykövet, Balog Zoltán miniszter, Novák Katalin államtitkár, Langerné Victor Katalin helyettes államtitkár és Mátrai Márta háznagy érkezett egésznapos látogatásra a monori romatelepre, hogy a megismerkedjen a Magyar Máltai Szeretetszolgálat több mint egy évtizede zajló integrációs programjával, a felzárkózás kérdéseire adott gyakorlatias válaszokkal.
A Magyar Máltai Szeretetszolgálat pécsi szervezetének közreműködésével több mint harminc, szegregátumban élő család költözik a város más részeiben, pályázati forrásból vásárolt új otthonába, hogy méltó körülmények között kezdhessen új életet.
Szeptemberi kezdéssel keres két önkéntest egyéves angliai szolgálatra a Máltai Szeretetszolgálat külföldi önkénteseket szervező programjának partnerszervezete.
Üveg és a műanyag hulladék feldolgozásával bővíti tevékenységét Tarnabodon a Magyar Máltai Szeretetszolgálat elektronikai bontóüzeme. A Norvég Finanszírozási Mechanizmus Zöld Ipari Innováció Programjának támogatásával több mint negyedmilliárd forintos fejlesztési program valósul meg a Heves megyei kistelepülésen, ahol új üzemcsarnok épül, és új munkahelyek jönnek létre. A projekt a Glia Számítástechnikai és Tanácsadó Kft-vel közösen valósul meg.
A Magyar Máltai Szeretetszolgálat komáromi csoportjának Nappali Intézménye és Sorstárs Támogató Szolgálata idén ünnepli megalakulásának 10. évfordulóját. Az alkalomból nyitott hetet rendeztek az intézményben, melyet dr. Molnár Attila, város polgármestere, és dr. Kreft-Horváth Loránd alpolgármester is felkeresett.
A jézusi egyenlőségelv szerint jogos szabadságunkat egyedül a másik ember szabadsága és méltósága korlátozhatja - olvashatjuk Kozma Imre atya, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat elnöke idei húsvéti üzenetében.
Veszprémi rászoruló gyerekek javára rendezett jótékonysági sportnapot I. Karitász Olimpia néven a Veszprém Főegyházmegyei Karitász, az eseményen a Máltai Szeretetszolgálat városi intézményeinek munkatársai is részt vettek, és az alábbi beszámolót küldték róla.Napi evangélium Vasárnapi prédikáció Segíteni szeretnék! Hírek Hitel-S Program Hálózat a közösségért Pályázatok Hírlevél Online adományozás Betegszállítás Sajtószoba
Közlemények
Lapszemle
Kiadványaink

Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43