(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap
Hírek
 
Tanszereket és füzetcsomagokat vitt a kárpátaljai magyar kisiskolásoknak a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és Óbuda Békásmegyer Önkormányzata. A két szervezet minden első osztályos magyar anyanyelvű kisdiákjának ajándékba adta a tanévkezdéshez szükséges kellékeket.
Új iskolával és óvodákkal bővült a Magyar Máltai Szeretetszolgálat oktatási intézményeit működtető Iskola Alapítvány, így szeptember elején immár több mint 1200 gyermek kezdte meg a tanévet máltai iskolában, vagy óvodában.
A napi szükségletekhez igyekszik igazítani a menekültek ellátását, segítését a Magyar Máltai Szeretetszolgálat. Vecsei Miklós alelnök az InfoRádió Aréna című műsorában arról beszélt, hogy segítőik a pályaudvarokon minden nap beszámolnak az aznapi történésekről, és rendre újabb és újabb kérdések, szükségletek merülnek fel.
Elindult az első hazai online mikroadományozási rendszer: A Magyar Máltai Szeretetszolgálat, valamint az Ebolt.hu, az Egészségbolt.hu, a Groby.hu, a Jegy.hu és a Szépségbolt.hu egyedülálló programja Magyarországon elsőként teremt lehetőséget arra, hogy a webáruházak vásárlói az összeget felkerekítve jótékony kezdeményezéseket támogassanak.
Befejeződött a Szeretetszolgálat tanzániai missziója. Az ország fővárosában a Magyar Máltai Szeretetszolgálat két kenyai és egy ugandai szerepvállalás után a negyedik kelet-afrikai missziójukat hajtotta végre, amelynek keretében vízügyi fejlesztést valósított meg Dar es Salaam egyik legrosszabb helyzetű iskolájában.Solymári Dániel írása
Komárom-Esztergom Megyei Prima Díjra jelölték a Magyar Máltai Szeretetszolgálat tatai csoportját. A jelöltekre e-mailben, vagy a megyei hírportál, vagy a tatabányai rádió honlapján lehet szavazni.
Naponta több tucatnyi beteget látnak el a Magyar Máltai Szeretetszolgálat orvosai a Keleti Pályaudvarnál. A Fővárosi Önkormányzat úgynevezett tranzitzónákat alakít ki a menekültek számára, az első kijelölt terület a Keleti Pályaudvar aluljárója, ahová minden este hét órakor érkezik a Szeretetszolgálat Mozgó Orvosi Rendelője. A máltai orvosokat munkáját önkéntesek és szociális munkások segítik.Napi evangélium Vasárnapi prédikáció Segíteni szeretnék! Hírek Hitel-S Program Hálózat a közösségért Pályázatok Hírlevél Online adományozás Betegszállítás Sajtószoba
Közlemények
Lapszemle
Kiadványaink

Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43