Máltai Szeretetszolgálat

Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Hírek

Jelenlét Pont nyílt Egerben

2022-11-25 17:24:47

Belépünk egymás életébe és ott folyamatosan jelen vagyunk, így válhat valóra az integráció – mondta Vecsei Miklós, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat alelnöke, miniszterelnöki biztos a legújabb Jelenlét Pont megnyitóján Egerben. November 25-én a Máltai Szeretetszolgálat és a Belügyminisztérium támogatásával nyitott Jelenlét Pontot a Civil Integráció Közhasznú Alapítvány Egerben, a szalai szegregátumban, ahol a gyerekek és felnőttek mindennapjait segítő, esélyteremtő programokkal várják a helyi közösséget.

Az Év Honlapja közönségszavazás - Felhívás

2022-11-25 12:41:09

Legyen idén is Máltai weboldal az év honlapja! A Máltai Tanulmányok megújult oldalát jelölte idén a Szeretetszolgálat az Év Honlapja pályázatra, melyben a szakmai zsűri értékelése mellett a közönség szavazatai is számítanak. A szavazás csak néhány kattintás, a felület itt elérhető: Szavazás

 

Gondoskodó, jó kezekben vannak a kalocsai hajléktalan emberek – Megújult a Gondviselés Háza

2022-11-18 11:04:52

Kibővítve és felújítva várja a hajléktalan embereket a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Gondviselés Háza Kalocsán. Az intézmény szeptember 1. óta működik a karitatív szervezet fenntartásában, mely az átalakítást követően a nappali melegedőben egyszerre 26 főt, éjjeli menedék részlegén pedig 13 embert tud fogadni. Az átadáson a város polgármestere, dr Filvig Géza elmondta, amit a máltaiak felvállaltak, a szociális munka egyik legnehezebb területe, amit lelkiismeretesen végeznek és a város köszönettel tartozik nekik ezért.

 

Láthatatlan árvák - Máltai könyvbemutató képekben (GALÉRIA)

2022-11-16 18:02:22

„Attól, hogy rákérdez valaki, csak egy valamitől félsz jobban, hogy nem kérdez rá senki…” Hogy ne kelljen egyedül keresni a válaszokat…megjelent a Láthatatlan árvák című könyv. Ez a novelláskötet az „Apa, anya, pia” programunk, vagyis a szenvedélybeteg szülők gyermekeit segítő programunk legújabb kiadványa, mely segít átérezni és megérteni, mi játszódik le a gyerekekben, mikor apa vagy anya szerfüggő. A hiánypótló kiadványt a Dumaszínházban mutattuk be a szerzők részvételével. Gyermekkori élményeiről mesélt Kovács András Péter humorista, Karafiáth Orsolya költő és Fábián Gábor színművész, valamint Hoffmann Katalin terapeuta. A könyvbemutató képekben.

 

Aláírták az ENSZ és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat együttműködését az ukrán menekültekért

2022-11-16 17:44:00

Együttműködési megállapodást kötött a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága az ukrajnai menekültek támogatására. A megállapodást a két szervezet vezetői november 15-én írták alá a Batthyány téri Máltai Központban. A karitatív szervezet háromezer hosszú távon Magyarországon maradó menekült beilleszkedését támogatja, a háború kitörése óta összesen több mint hetvenezer átutazó menekülőnek nyújtott közvetlen segítséget. A munkát mostantól az ENSZ menekültügyi szervezetének támogatásával is folytatják.

 

 

Oldalaink

Adomanyozz.hu

Máltai Szeretetszolgálat

Egy oldal amit azért hoztunk létre, hogy aki segíteni akar, egyszerűen meg tudja tenni!

tovább

Szuverén Máltai
Lovagrend

Máltai Szeretetszolgálat

Információk alapítónkról, a Máltai Rendről

tovább

Malteser International

Máltai Szeretetszolgálat

Nemzetközi Máltai hírek.

tovább

Webnover.hu

Máltai Szeretetszolgálat

Online segítség idős emberek számára

tovább

Otthon a pénzügyekben

Máltai Szeretetszolgálat

Segítő-tanácsadó szolgáltatás pénzügyekben.

tovább

Iskolai Alapítvány

Máltai Szeretetszolgálat

Iskolai Alapítvány a közoktatás fejlesztéséért

tovább