Máltai Szeretetszolgálat

Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Hírek

Fesztiválkellékből segítség a rászoruló embereknek

2022-09-23 00:00:00

632 sátor, 427 matrac és 239 regisztrált önkéntes a gyűjtés első napján. Csak három szám a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Sziget Fesztivál idei közös akciójáról.

Nincs integráció kölcsönösség nélkül

2022-09-21 00:00:00

Együtt és mégis külön – A cigányság a mai magyar társadalomban címmel rendezett kerekasztal-beszélgetést, és mutatta be a Máltai Tanulmányok folyóirat azonos című lapszámát a Máltai Szeretetszolgálat a szervezet Bem rakparti országos központjában szeptember 20-án. Az est moderátora Vecsei Miklós miniszterelnöki biztos, máltai alelnök, vendégei Fabiny Tamás evangélikus püspök, Kállai Ernő társadalomkutató és Binder Mátyás kulturális antropológus-történész voltak.

Élménydús osztálykirálykirándulások nélkülöző gyerekeknek

2022-09-20 00:00:00

Ötezer hátrányos helyzetű gyereknek szervez egynapos osztálykirándulást a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal együttműködve az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ, valamint a Művészetek Völgye Fesztivál. A cél, hogy felejthetetlen élményeket szerezhessenek a nehéz körülmények között élő diákok.

 

Úgy bánt velem, mint a többi gyerekkel

2022-09-16 12:19:20

A HÉV-állomáson kövekkel dobáltuk be az ablaküveget, jó eséllyel miattunk zárták be a várót. A Máltai Szeretetszolgálat nyári táborának végén színes kavicsokat rejtettünk el egy titkos helyre, hogy ott várjanak ránk, míg egy év múlva visszajövünk. Ferencz Krisztián élete.

Közösségi szolgálat nem középiskolás fokon

2022-09-16 12:03:59

A Magyar Máltai Szeretetszolgálattal együttműködve fejlesztett önkéntességet támogató tudásbázist és digitális platformot az Európa 2000 Gimnázium és négy európai partneriskolája. A segédanyagok a szolgálva tanulás (Service Learning) módszertanát, az önkéntesség (illetve Magyarországon az iskolai közösségi szolgálat) bevált jógyakorlatait mutatják be, és segítik a diákok, a tanárok, az iskolák és az önkénteseket fogadó szervezetek együttműködését – ráadásul vonzóvá tehetik azt is, ami kötelező. 

Oldalaink

Adomanyozz.hu

Máltai Szeretetszolgálat

Egy oldal amit azért hoztunk létre, hogy aki segíteni akar, egyszerűen meg tudja tenni!

tovább

Szuverén Máltai
Lovagrend

Máltai Szeretetszolgálat

Információk alapítónkról, a Máltai Rendről

tovább

Malteser International

Máltai Szeretetszolgálat

Nemzetközi Máltai hírek.

tovább

Webnover.hu

Máltai Szeretetszolgálat

Online segítség idős emberek számára

tovább

Otthon a pénzügyekben

Máltai Szeretetszolgálat

Segítő-tanácsadó szolgáltatás pénzügyekben.

tovább

Iskolai Alapítvány

Máltai Szeretetszolgálat

Iskolai Alapítvány a közoktatás fejlesztéséért

tovább