Máltai Szeretetszolgálat

Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Hírek

Harmincéves a Máltai Szeretetszolgálat Szekszárdi Csoportja

2022-05-14 12:59:21

Fennállásának harmincadik évfordulóját ünnepli májusban a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Szekszárdi Csoportja. A május 13-án tartott jubileumi ünnepségen a csoport önkéntesei megújították ígéretüket, hogy Istentől kapott hivatásukként szolgálják a rászoruló embereket. 

Idén is lehet pályázni otthoni akadálymentesítésre Győrben

2022-05-13 14:05:23

Idős emberek lakhatási körülményeinek javítására írt ki pályázatot a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Nyugat-Dunántúli Régiója és Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata. A maximum nyolcszázezer forintos támogatásra gondozásra szoruló idős emberek pályázhatnak. Az összeget arra fordíthatják, hogy lakásukat az ápolási igényüknek megfelelően átalakíthassák, akadálymentesítsék. A pályázati feltételek és az adatlap letölthető innen

Máltai segítséggel érkezett meg a MOB adománya Kárpátaljára

2022-05-12 12:22:07

Összefogással újabb sportruházati adományok érkeztek Magyarországról Kárpátaljára, az Ukrán Olimpiai Bizottság kihelyezett, ungvári irodájába. Arról, hogy az adomány biztonságosan célba érjen, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és kiemelt partnere, a WSZL szakemberei gondoskodtak. Az elmúlt hónapban már több segélyszállítmány jutott el az ungvári sportközpontba, ezúttal japán, török és dél-koreai sportruházati termékek, cipők, higiéniai cikkek és irodaszerek is segíthetik az ukrán sportolók további felkészülését.

Ukrán menekülőknek adható vásárlási utalványok igényelhetők a Máltai Szeretetszolgálattól

2022-05-06 13:17:10

Nyolcezer forint értékű adománykártyát igényelhetnek térítésmentesen az adomanykartya.maltai.hu oldalon minden ukrajnai menekülő számára az érintetteket segítő szervezetek, önkormányzatok, cégek, vagy akár magánszemélyek is a Magyar Máltai Szeretetszolgálattól. A karitatív szervezet a KIK hálózat üzleteiben levásárolható adománykártyákat adja át a feltételeknek megfelelő kérelmezőknek, a támogatást a kereskedelmi hálózat összesen 480 millió forintos felajánlása tette lehetővé. 

Megjelent a Máltai Hírek legfrissebb lapszáma 2022/1.

2022-05-05 14:41:37

A mérhetetlen segítség - A legfrissebb Máltai Hírek letölthető itt

Az ukrajnai háború első hónapjában ötvenezer ukrajnai menekülőnek nyújtott segítséget a Magyar Máltai Szeretetszolgálat. Ez annyi, mintha Zalaegerszeg lakossága érkezett volna meg a segítő pontokra. A támogatás kifejezhető számokban, a nem mérhető segítségnyújtást pedig 26 oldalon foglaltuk össze. Helyszíni riportok, fotók, naplórészletek az ukrán-magyar határ mindkét oldaláról. Az újságban interjút olvashatnak Ugron Zsolna írónővel, Pap Lajos séffel, a Vodafone márkaigazgatójával, Juhász Péterrel és megismerhetik a sátoraljaújhelyi hajléktalan embereket ellátó szolgálatot is.

 

Oldalaink

Adomanyozz.hu

Máltai Szeretetszolgálat

Egy oldal amit azért hoztunk létre, hogy aki segíteni akar, egyszerűen meg tudja tenni!

tovább

Szuverén Máltai
Lovagrend

Máltai Szeretetszolgálat

Információk alapítónkról, a Máltai Rendről

tovább

Malteser International

Máltai Szeretetszolgálat

Nemzetközi Máltai hírek.

tovább

Webnover.hu

Máltai Szeretetszolgálat

Online segítség idős emberek számára

tovább

Otthon a pénzügyekben

Máltai Szeretetszolgálat

Segítő-tanácsadó szolgáltatás pénzügyekben.

tovább

Iskolai Alapítvány

Máltai Szeretetszolgálat

Iskolai Alapítvány a közoktatás fejlesztéséért

tovább