Máltai Szeretetszolgálat

Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Hírek

1500 gyermek tanévkezdésének támogatására hív a Mosoly Táska akció

2024-07-11 13:48:21

Nehéz helyzetben élő gyerekek iskolakezdésének támogatására hívja az általános iskolás diákokat a PontVelem Okos Program, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a GLS Hungary. A Mosoly Táska akcióhoz júliustól a Szeretetszolgálat 76 kijelölt  gyűjtőpontján, augusztus 21. után pedig az ország számos általános iskolájában lehet csatlakozni. A felajánlásokat szeptember 16-ig várják a szervezők, akik 1500 rászoruló kisgyermeket szeretnének tanszerekkel ellátni.

 

Élet-képek – Máltai filmklub a mentális egészségért Gödöllőn

2024-07-11 12:36:41

Filmklubot indított a Máltai Szeretetszolgálat gödöllői Fogadó Szenvedélybeteg Segítő Központja. A három alkalmas sorozatban meghívott szakértők beszélgetnek a függőséggel kapcsolatos kérdésekről dokumentum- és játékfilmek nyomán. A következő Élet-képek esten, július 16-án a szenvedélybetegek hozzátartozóit, különösképpen a gyerekeket érintő kihívásokról beszélget Kormos Piroska és Frankó András, a Szeretetszolgálat Fogadó Pszichoszociális Szolgálatának két vezető munkatársa, szeptember 17-én pedig a Requiem egy álomért című film nyomán saját felépüléstörténetére is kitér Orsolits Zénó terapeuta.

A Szombathelyi Egyházmegye is csatlakozott a katolikus szociális és gyermekvédelmi fórumhoz

2024-07-11 08:20:15

A Szombathelyi Egyházmegye is csatlakozott a Katolikus Szociális és Gyermekvédelmi Szakellátásokat és Szolgáltatásokat Fenntartók Fórumához. Az erről szóló megállapodást július 9-én írták alá Szombathelyen, a püspöki palotában.

Naponta több mint 1100 fogyatékossággal élő személynek nyújtanak segítséget a Támogató Szolgálatok

2024-07-10 13:45:01

A Máltai Szeretetszolgálat országszerte 28 Támogató Szolgálatot működtet azzal a céllal, hogy a fogyatékossággal élő személyeket saját környezetükben segítse, és a speciális igényeiknek megfelelő kisbusszal gondoskodjon a szállításukról.

 

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat átvette a kőszegi idősek otthona fenntartását

2024-07-09 07:17:18

A Máltai Szeretetszolgálat július 1-től átvette az önkormányzattól a Kőszegi Szociális Gondozási Központ Idősek Otthona és az Idősek Klubja fenntartását. A 30 férőhelyes otthon a jövőben Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület Gondviselés Háza - Időskorúak Otthona Kőszeg, valamint Gondviselés Háza - Idősek Nappali Ellátása Kőszeg - ugyancsak 30 férőhellyel - néven folytatja tovább az idősek gondozását. 

Oldalaink

Adomanyozz.hu

Máltai Szeretetszolgálat

Egy oldal amit azért hoztunk létre, hogy aki segíteni akar, egyszerűen meg tudja tenni!

tovább

Szuverén Máltai
Lovagrend

Máltai Szeretetszolgálat

Információk alapítónkról, a Máltai Rendről

tovább

Malteser International

Máltai Szeretetszolgálat

Nemzetközi Máltai hírek.

tovább

Webnover.hu

Máltai Szeretetszolgálat

Online segítség idős emberek számára

tovább

Otthon a pénzügyekben

Máltai Szeretetszolgálat

Segítő-tanácsadó szolgáltatás pénzügyekben.

tovább

Iskolai Alapítvány

Máltai Szeretetszolgálat

Iskolai Alapítvány a közoktatás fejlesztéséért

tovább