Az átadó ünnepség résztvevőit Németh Rita intézményvezető köszöntötte, majd az otthon fogyatékkal élő lakói verses-zenés műsorral köszönték meg az Audi munkatársainak környezetük szebbé és biztonságosabbá tételét.

A beruházást dr. Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria Zrt. igazgatósági tagja adta át. Ünnepi beszédében felidézte: a rendkívül jó hangulatú önkéntes napon 40 fő vezető együtt reggeltől-estig munkálkodott a napközi otthon belső és külső megújításán, egyszersmind lehetőség nyílt arra is, hogy a munkálatokban szintén részt vevő fogyatékkal élő fiatalokkal ismerkedhessenek, beszélgethessenek is. Akinek lehetősége van másokat segíteni, annak kötelessége ezt megtenni - fogalmazott az igazgató asszony, majd hozzátette: hogy kollégáival újra eljönnek majd a Fogyatékosok Napközi Otthonába, és komoly jövőt tervezve szeretnék szorosabbra fűzni a Gondviselés Házával való együttműködést.

A megújult épületet dr. Veres András megyéspüspök úr áldotta meg, aki nagy elismeréssel szólt az intézményben folyó munkáról és az - ezúttal önkéntesség formájában érkező - külső segítség erejéről.

„Az Audi segít” - pályázati projekt átadó ünnepségén részt vett Lőre Péter úr, az Audi Hungaria Zrt. kommunikációs és kormányzati kapcsolatokért felelős igazgatója is, valamint az épület megszépülését odaadó, példaértékű önkéntes munkával segítő számos vezető menedzser munkatárs is.

A Fogyatékosok Napközi Otthonának megújulásáról és az ünnepségről készült fotók galériája az alábbi képre kattintva megtekinthető: