(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap
Hírek
 
A kormányzat elkötelezett az iránt, hogy elérje: Magyarországon ne legyen olyan család, amely nyomorban tengődik - mondta a szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár a szegénység elleni küzdelem világnapján. Czibere Károly a pécsi György-telepen, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Jelenlét Programjának egyik kiemelt helyszínén tartott sajtótájékoztatót.
A Magyar Máltai Szeretetszolgálat önkéntesei országszerte tíz helyszínen várták feladatokkal a 72 óra kompromisszum nélkül akcióban résztvevő fiatalokat. Október 9. és 12. között a Magyar Katolikus Egyház, a Magyarországi Református Egyház és a Magyarországi Evangélikus Egyház hetedik alkalommal szervezte meg ifjúsági önkéntes akcióját, melybe 8000 fiatal kapcsolódott be 330 helyszínen.
Használt, kinőtt, megunt hangszereket gyűjt rászoruló családok gyerekeinek a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Symphonia Alapítvány. A Magyarországon most induló zenepedagógiai módszerhez kapcsolódó akció támogatói között ismert művészek is felbukkannak, az elsők között ajánlotta fel támogatását Demjén Ferenc, Kocsis Zoltán, Mága Zoltán és Szenthelyi Miklós. A felajánlásokat a hangszer@maltai.hu e-mail címen, vagy a (061) 391 4730 számon fogadják a Szeretetszolgálat munkatársai.
Felnőtteknek, gyerekeknek egyaránt új esélyeket teremtett a veszprémi Házgyári úti szegregátumban – a korábban Pokoli torony néven ismert tízemeletes épületben – zajló uniós program, melynek során a környezet és az épület egyes részei is megújultak.
Áder János köztársasági elnök és Kozma Imre atya beszéde váltotta ki a legnagyobb lelkesedést a német közönség soraiban csütörtök este Lipcsében. Az államfő és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat alapító elnöke a 25 évvel ezelőtti lipcsei tüntetések évfordulójának alkalmából tartott Fényünnepségen szólalt fel Németországban.
Három év alatt huszonkét oktatót és négyszázhuszonhét embert képeztek ki az ukrajnai Lvivben és Beregszászon a Magyar Máltai Szeretetszolgálat szakemberei által indított program során. Az eredményket szakmai konferencián értékelték, amelyről Adányi László vészhelyzetkezelési munkacsoport vezető küldött beszámolót.
Tizenhét, 14 és 18 év közötti fiatal vesz részt a Máltai Szeretetszolgálat és az Élményakadémia közös projektjében, amely 2014 szeptembere és decembere között valósul meg.Napi evangélium Vasárnapi prédikáció Segíteni szeretnék! Hírek Hitel-S Program Hálózat a közösségért Pályázatok Hírlevél Online adományozás Betegszállítás Sajtószoba
Közlemények
Lapszemle
Kiadványaink

Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43