(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap
Hírek
 
Tízmillió forint értékű gyógyszeradományt nyújtott át, egészségügyi központot keresett fel és helyi vezetőkkel találkozott április 22-én Lembergben (Lviv) a Magyar Máltai Szeretetszolgálat jószolgálati nagyköveteként Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége. Az államfő felesége és Győri-Dani Lajos, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat ügyvezető alelnöke 23-án Munkácson és Beregszászon járt, a látogatás második napján élelmiszersegélyt vittek kárpátaljai kistelepülésekre.
Házhoz hozták a színházi előadást a Batthyány téren működő máltai intézmény idős, beteg és hajléktalan lakói számára a Színház és Filmművészeti Egyetem hallgatói, akik Bagó Gizella professzor asszony vezetésével és Dolhai Attila, a Budapesti Operettszínház Jászai-díjas művészének társaságban érkeztek. Az ajándékba adott előadásról Tóth Simon Ferenc programvezető írt beszámolót.
Második alkalommal rendezett elsőáldozási és bérmálkozási ünnepséget a Máltai Szeretetszolgálat győri Fogyatékosok Napközi Otthona az intézményben gondozott fiatalok számára.
Hét Budapesten akkreditált női nagykövet, Balog Zoltán miniszter, Novák Katalin államtitkár, Langerné Victor Katalin helyettes államtitkár és Mátrai Márta háznagy érkezett egésznapos látogatásra a monori romatelepre, hogy megismerkedjen a Magyar Máltai Szeretetszolgálat több mint egy évtizede zajló integrációs programjával, a felzárkózás kérdéseire adott gyakorlatias válaszokkal.
A Magyar Máltai Szeretetszolgálat pécsi szervezetének közreműködésével több mint harminc, szegregátumban élő család költözik a város más részeiben, pályázati forrásból vásárolt új otthonába, hogy méltó körülmények között kezdhessen új életet.
Üveg és a műanyag hulladék feldolgozásával bővíti tevékenységét Tarnabodon a Magyar Máltai Szeretetszolgálat elektronikai bontóüzeme. A Norvég Finanszírozási Mechanizmus Zöld Ipari Innováció Programjának támogatásával több mint negyedmilliárd forintos fejlesztési program valósul meg a Heves megyei kistelepülésen, ahol új üzemcsarnok épül, és új munkahelyek jönnek létre. A projekt a Glia Számítástechnikai és Tanácsadó Kft-vel közösen valósul meg.
Szeptemberi kezdéssel keres két önkéntest egyéves angliai szolgálatra a Máltai Szeretetszolgálat külföldi önkénteseket szervező programjának partnerszervezete.Napi evangélium Vasárnapi prédikáció Segíteni szeretnék! Hírek Hitel-S Program Hálózat a közösségért Pályázatok Hírlevél Online adományozás Betegszállítás Sajtószoba
Közlemények
Lapszemle
Kiadványaink

Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43