(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap
Hírek
 
Öt hónap alatt háromezer fogyasztó jelentkezett az EDF DÉMÁSZ és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat hátralékkezelő programjába. A dél-alföldi villamosenergia-szolgáltató és a karitatív szervezet májusban újabb együttműködési megállapodást írt alá, így 2014-ben és 2015-ben 150 millió forintos keret áll rendelkezésre a Hálózat a közösségért program folytatására.
Ötmillió forint értékű ügyviteli szoftvercsomagot és szolgáltatást adományozott a Magyar Máltai Szeretetszolgálat részére a Vision-Software Kft. Az integrált vállalatirányítási rendszert fejlesztő cég és a karitatív szervezet kapcsolata öt éve kezdődött és a nemrégiben átadott adomány pedig tovább erősíti a két szervezet együttműködését.
Kárpátaljai plébániák, gyülekezetek és parókiák támogatására indítottak gyűjtést a karitatív szervezetek, hogy az ott élő közösségeknek a téli időszakban segítséget nyújthassanak. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kezdeményezett gyűjtésben a Magyar Máltai Szeretetszolgálat is részt vesz, a 1350-es adományvonalon minden hívás 250 forint segítséget jelent. A felajánlásokat a 11784009-20005320 számú bankszámlán is fogadja a karitatív szervezet.
A 2014-es Príma primissima díj jelöltjei között a tudomány kategóriában szerepel dr. Erőss Loránd idegsebész, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Magyar Máltai Lovagok Szövetségének tagja.
Lezárult az EVRECA! projekt, amely a karibi térségben található két sziget, Barbados és Grenada polgári védelmi képességeit erősítette. A programban együttműködő kilenc szervezet, köztük a Magyar Máltai Szeretetszolgálat 2014. október 20-21-én Rómában záró konferencián értékelte az eredményeket és a folytatás lehetőségeit. Adányi László vészhelyzetkezelési munkacsoport vezető beszámolója.
A Magyar Máltai Szeretetszolgálat önkéntesei országszerte tíz helyszínen várták feladatokkal a 72 óra kompromisszum nélkül akcióban résztvevő fiatalokat. Október 9. és 12. között a Magyar Katolikus Egyház, a Magyarországi Református Egyház és a Magyarországi Evangélikus Egyház hetedik alkalommal szervezte meg ifjúsági önkéntes akcióját, melybe 8000 fiatal kapcsolódott be 330 helyszínen.
A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Károly Róbert Szakközépiskola és Szakiskola tanulói újabb kereskedelmi kabinetet vehettek birtokukba. Az új helyszín 247, a kereskedelmi ágazatban és szakképesítésekben tanuló diák számára teremt gyakorlási lehetőséget.Napi evangélium Vasárnapi prédikáció Segíteni szeretnék! Hírek Hitel-S Program Hálózat a közösségért Pályázatok Hírlevél Online adományozás Betegszállítás Sajtószoba
Közlemények
Lapszemle
Kiadványaink

Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43