(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap
Hírek
 
Kozma Imre atyát választotta újra elnökké a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület országos küldöttgyűlése május 28-án. Az ülésen a következő négy évre választották meg a civil szervezet vezető tisztségviselőit. Az elnöki tisztséget továbbra is Kozma Imre atya tölti be, aki a Szeretetszolgálat alapító elnökeként immár 26 éve irányítja az ország egyik legnagyobb karitatív szervezetének munkáját.
Több ezer játék gyűlt össze egy hónap alatt a Játéksziget hálózat üzleteiben, melyek egy részét Szekeres Nóra, a TV2-Babavilág című műsorának műsorvezetője május 29-én, vasárnap adta át Békásmegyeren a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Családok Átmeneti Otthonában az ott élő gyerekeknek.
A gyermekszegénység visszaszorítására, megelőzésére és a tartós rászorultságban élők számának csökkentésére fókuszál az új integrált térségi gyermekprogramokat támogató, 15 milliárd forint összértékű kiemelt pályázat - mondta Czibere Károly államtitkár május 19-én sajtótájékoztatón Szerencsen. Az eseményen Vecsei Miklós, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat alelnöke elmondta: a szervezet mind a 31 járásban jelen lesz, hogy tapasztalatával, jelenlétével segítse a helyi pályázatok megvalósítását.
Több mint hétezer gyermek számára teszi emlékezetessé a nemzetközi gyermeknapot a Magyar Máltai Szeretetszolgálat országszerte.
Elbúcsúztatta első végzős évfolyamának tanulóit a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Devecseri Szakiskola. A tízfős osztály minden tagja jutalomban részesült, és Bondor Lajos, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Közép-dunántúli Régióvezetője máltai kitűzőt nyújtott át a Devecseri Szakiskola első végzőseinek.
A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Kecskeméti Csoportja Pünkösdi adományosztást szervezett, ez alkalomból vegyes élelmiszercsomagot osztott rászoruló családoknak és személyeknek.
Negyedik alkalommal kapcsolódtak be a Szeretetszolgálat veszprémi hajléktalan ellátó intézményében élő emberek a "Te szedd!" néven ismert környezetvédő akcióba. Boros Edina szociális munkás beszámolója.Napi evangélium Vasárnapi prédikáció Segíteni szeretnék! Hírek Hitel-S Program Hálózat a közösségért Pályázatok Hírlevél Online adományozás Betegszállítás Sajtószoba
Közlemények
Lapszemle
KiadványainkFőszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43