Máltai Szeretetszolgálat

Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Hírek

A remény nem éghet porig: tűzkárosult családot segítenek a dunaföldvári máltaiak

2022-01-18 12:59:14

Mindenét elveszítette egy kétgyermekes család, mikor január 17-én leégett otthonuk a Dunaföldvárhoz tartozó Vilmospusztán. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat helyi támogató szolgálata késlekedés nélkül a család segítségére sietett: ruhát, tartós élelmiszert, háztartási berendezéseket és tisztálkodási szereket vittek számukra az önkormányzat által felajánlott szükséglakásba.

Járványhelyzetben még többet jelent a Waberer’s szerepvállalása

2022-01-17 00:00:00

Az elmúlt évek alatt stratégiai partnerből a Magyar Máltai Szeretetszolgálat egyik legnagyobb támogatója lett a Waberer's - Szemerey Logisztika Kft., amely 2021-ben több mint 130 szállítást vállalt és több mint 400 tonna árut mozgatott meg a rászorulók érdekében külföldön és belföldön egyaránt.

 

Így gondoskodik a téli időszakban a hajléktalan emberekről országszerte a Máltai Szeretetszolgálat

2022-01-14 21:08:22

Megerősített utcai szolgálattal, meleg ruhával, élelmiszerosztással segíti a rendkívüli hidegben a hajléktalan és bajba került embereket a Magyar Máltai Szeretetszolgálat. A szervezet intézményeiben senkit nem utasítanak el férőhelyhiány miatt, a szállások a vörös kód idején 70%-os kihasználtsággal működnek, és ha szükséges, krízisszállásokat nyitnak a máltaiak. A Máltai Szeretetszolgálat a krízisidőszakban arra kéri az embereket ne legyenek közönyösek, ha főldön fekvő emberrel találkoznak, fordítsanak figyelmet rájuk, és szükség esetén hívják a diszpécserszolgálat telefonszámát. Király Eszter és Parák Eszter összeállítása a hajléktalan embereket segítő máltai szolgálatról. 

Diszpécserszolgálatok telefonszámai - országos

2022-01-14 08:00:00

Mentse el a hajléktalan embereket segítő diszpécserszolgálat telefonszámát, és szükség esetén tárcsázzon! Ne legyünk közönyösek! A földön fekvő embernek az élete múlhat azon, lehajol-e hozzá egy járókelő segítséget nyújtani.

 

Segítsünk a magányos embereknek

2022-01-14 00:00:00

Az első lépést mindenki meg tudja tenni – mondta Győri-Dani Lajos, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat ügyvezető alelnöke, aki a TV2 reggeli műsorában beszélt arról, hogy ki és hogyan tud segíteni a magányos embereknek. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat ehhez online útmutatót is készített a Vodafone-nal közös kampányában.

Oldalaink

Adomanyozz.hu

Máltai Szeretetszolgálat

Egy oldal amit azért hoztunk létre, hogy aki segíteni akar, egyszerűen meg tudja tenni!

tovább

Szuverén Máltai
Lovagrend

Máltai Szeretetszolgálat

Információk alapítónkról, a Máltai Rendről

tovább

Malteser International

Máltai Szeretetszolgálat

Nemzetközi Máltai hírek.

tovább

Webnover.hu

Máltai Szeretetszolgálat

Online segítség idős emberek számára

tovább

Otthon a pénzügyekben

Máltai Szeretetszolgálat

Segítő-tanácsadó szolgáltatás pénzügyekben.

tovább

Iskolai Alapítvány

Máltai Szeretetszolgálat

Iskolai Alapítvány a közoktatás fejlesztéséért

tovább