Máltai Szeretetszolgálat

Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Támogatók

Köszönjük a támogatást

Hírek 2022-08-19 09:21:38

Gyereksapkákat ajánlott fel az ukrajnai menekült gyerekeknek a Lombiq Technologies Kft.

Az ukrajnai háború kitörése után a Lombiq Technologies hárommillió forinttal, maszkokkal és takarókkal támogatta a Máltai Szeretetszolgálat ukrajnai menekültekkel kapcsolatos humanitárius tevékenységét. A vállalat újabb felajánlást tett: 1,2 millió forint értékben 800 darab, a Borsika Portéka kisvállalkozás által készített nyári gyermeksapkát adományozott, melyeket a karitatív szervezet a rászoruló menekült gyermekeknek juttat el. 

További hírek

Stratégiai partnereink

SPAR Magyarország

SPAR Magyarország

A SPAR a Magyar Máltai Szeretetszolgálat stratégiai partnere. A közösen szervezett Adni öröm!  akcióban 1997 óta minden  évben tízezreik adakoznak a kiválasztott üzletekben zajló gyűjtés során, az ajándékcsomagokat pedig rászorulók tízezreinek juttatja el Szeretetszolgálat. A SPAR hosszú időn át  jótékonysági termékével támogatta a Máltai Mentőszolgálatot. A kiválasztott  üzletek a Szeretetszolgálat adománykártyáit forgalmazzák.

OTP Bank Nyrt.

OTP Bank Nyrt.

Az OTP Bank Játszva megelőzni programjának segítségével a Szeretetszolgálat mozgó játszóterei  több mint kétszáz lecsúszó kistelepülésre viszik el  a játék örömét. A programhoz öt kisbuszt adományozott az OTP Bank.

MOL Magyarország

MOL Magyarország

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat gépjárművei kedvezménnyel tankolnak a MOL töltőállomásain. A társaság a Magyar Máltai Szeretetszolgálat közreműködésével nyújt eseti támogatást a váratlan krízishelyzetekbe került családoknak.

Glia Kft.

Glia Kft.

A Glia Kft. 2013 óta van jelen Tarnabodon a Magyar Máltai Szeretetszolgálat partnereként. Az elektronikai bontózüzem szomszédságában létesített telephelyet csarnoképületekkel, szerelőműhellyel és laboratóriummal bővítette, 2013 és 2016  betonüzemet alakított ki, a  bontóüzemben felhalmozódott elektronikai üveg és műanyag hasznosítására. A társaság 2020. január 1-jétől átvette a Szeretetszolgálattól a tarnabodi elektronikai bontóüzemet, és tovább üzemelteti azt. 2020-ban a településen működő egyetlen komoly élelmiszerbolt bezárását tervezte annak üzemeltetője, ennek következtében Tarnabod teljesen ellátatlanul maradt volna. A helyiek kérésére a Glia Kft.-t átvállalta az bolt üzemeltetését.

WSZL

WSZL

A Waberer's leányvállalata, a WSZL Kft. általános szemléletében alaptétel a társadalmi odafigyelés. 2020-ban hosszú távú stratégiai együttműködési megállapodást kötött a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a WSZL. A vállalat a szállítmányozási feladatokban segíti a karitatív szervezetet.

Szakmai Partnerek

Trenkwalder

Trenkwalder

A Felzárkózó települések átfogó program keretében a Trenkwalder a Máltai Szeretetszolgálattal szorosan együttműködik annak érdekében, hogy minél több személyt hozzásegíthessen a munkaerőpiacon történő sikeres elhelyezkedéshez.

UNHCR

UNHCR

Az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának (UNHCR) támogatása jelentősen hozzájárul az ukrajnai háború miatt menekülő emberek magyarországi ellátásához, a Máltai Szeretetszolgálat integrációs programjának megvalósításához, valamint lehetővé teszi a szervezet logisztikai kapacitásainak bővítését, a Máltai Szeretetszolgálat vészhelyzetekben szükséges infrastruktúrájának fejlesztését is.

Médiapartnereink

Együttműködő partnereink