Máltai Szeretetszolgálat

Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Támogatók

A koronavírus járvány idején végzett karitatív munkánk támogatói

Stratégiai partnereink

SPAR Magyarország

SPAR Magyarország

A SPAR a Magyar Máltai Szeretetszolgálat stratégiai partnere. A közösen szervezett Adni öröm!  akcióban 1997 óta minden  évben tízezreik adakoznak a kiválasztott üzletekben zajló gyűjtés során, az ajándékcsomagokat pedig rászorulók tízezreinek juttatja el Szeretetszolgálat. A SPAR hosszú időn át  jótékonysági termékével támogatta a Máltai Mentőszolgálatot. A kiválasztott  üzletek a Szeretetszolgálat adománykártyáit forgalmazzák.

OTP Bank Nyrt.

OTP Bank Nyrt.

Az OTP Bank Játszva megelőzni programjának segítségével a Szeretetszolgálat mozgó játszóterei  több mint kétszáz lecsúszó kistelepülésre viszik el  a játék örömét. A programhoz öt kisbuszt adományozott az OTP Bank.

MOL Magyarország

MOL Magyarország

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat gépjárművei kedvezménnyel tankolnak a MOL töltőállomásain. A társaság a Magyar Máltai Szeretetszolgálat közreműködésével nyújt eseti támogatást a váratlan krízishelyzetekbe került családoknak.

Glia Kft.

Glia Kft.

A Glia Kft. 2013 óta van jelen Tarnabodon a Magyar Máltai Szeretetszolgálat partnereként. Az elektronikai bontózüzem szomszédságában létesített telephelyet csarnoképületekkel, szerelőműhellyel és laboratóriummal bővítette, 2013 és 2016  betonüzemet alakított ki, a  bontóüzemben felhalmozódott elektronikai üveg és műanyag hasznosítására. A társaság 2020. január 1-jétől átvette a Szeretetszolgálattól a tarnabodi elektronikai bontóüzemet, és tovább üzemelteti azt. 2020-ban a településen működő egyetlen komoly élelmiszerbolt bezárását tervezte annak üzemeltetője, ennek következtében Tarnabod teljesen ellátatlanul maradt volna. A helyiek kérésére a Glia Kft.-t átvállalta az bolt üzemeltetését.

Média partnereink

Hírek 2020-11-09 00:00:00

Megszavazták, megérkezett - Egészséges nassolni való a védendő embereknek

Ezer doboz földimogyoró érkezett a Máltai Szeretetszolgálat raktárába a NutLine és a márka kedvelői jóvoltából. 

További hírek

Köszönjük: