Máltai Szeretetszolgálat

Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Hírek

Gondoskodás 180 ezer ellátottról – tevékenységét értékelte a Magyar Máltai Szeretetszolgálat küldöttgyűlése

2024-05-25 14:37:52

A karitatív szervezetek közül 2023-ban a Magyar Máltai Szeretetszolgálat kapta a legtöbb felajánlást, 700 millió forint pénzbeli és 2,2 milliárd forint természetbeni adományt bíztak rá a támogatók. Az adományozás mértéke azt igazolja, hogy a társadalom bízik a máltai szervezetben – hangzott el a Magyar Máltai Szeretetszolgálat előző évi tevékenységét értékelő, május 25-én Budapesten tartott küldöttgyűlésén.

 

„A szolgálat lényege a közösségben rejlik” – átadóünnepség a Velencei-tónál

2024-05-11 17:39:51

Velencei-tavi vízisport évadnyitó és épületátadó ünnepséget tartottak a Magyar Máltai Szeretetszolgálat tulajdonában lévő Pro Rekreatione Közhasznú Nonprofit Kft. agárdi központi telephelyén május 11-én a Velencei-tavi Vízi Sportiskola (VVSI) sportolói, mozgássérült emberek, valamint a meghívott vendégek sorában Kozma Imre atya, a Máltai Szeretetszolgálat alapító elnöke és Győri-Dani Lajos ügyvezető alelnök jelenlétében.

Pénztármentes üzlet árusítja a felzárkózó településekről érkező gasztronómiai termékeket

2024-05-09 00:00:00

Az ország jelenlegi egyetlen, teljesen automatizált, pénztár és eladó nélkül működő üzlete a Felzárkózó településeken termelt zöldségekből és gyümölcsökből készült kézműves termékeket árusítja Budapest belvárosában.

A befogadás nem kampány, jelenlét kell hozzá – Elkezdődött a Befogadás Hangja Fesztivál (GALÉRIA)

2024-05-08 21:54:14

Ráadás dalokkal, ülő, álló és kerekesszékes tánccal, közös énekléssel és vásárral vette kezdetét a kétnapos Befogadás Hangja Fesztivál május 8-án Budapesten. A rendezvényt a fesztivál fővédnöke, Dr. Herczegh Anita asszony nyitotta meg, kiemelve, hogy a befogadás az ember legtermészetesebb állapota, amihez találkozásra és valódi jelenlétre van szükség. A MOM Kulturális Központban május 9-én délután ismét várja a látogatókat a Befogadás Hangja Fesztivál és a Máltai Szeretetszolgálat üzemeiben készült termékek vására. Regisztráció:https://adomanyozz.hu/gyujtes/befogadashangja

 

Ahol bízni tudunk – A Szuverén Máltai Lovagrend 66. zarándoklata Lourdes-ban

2024-05-08 00:00:00

Május 3-7. között 66. alkalommal rendezték meg a Szuverén Máltai Lovagrend nemzetközi zarándoklatát Lourdes-ban. A massabielle-i barlangnál, a Szűzanya Soubirous Szent Bernadettnek való megjelenései helyén épült kegyhelynél idén összesen több mint hétezer máltai zarándok imádkozott együtt, köztük a 94 fős magyar küldöttség is.

Oldalaink

Adomanyozz.hu

Máltai Szeretetszolgálat

Egy oldal amit azért hoztunk létre, hogy aki segíteni akar, egyszerűen meg tudja tenni!

tovább

Szuverén Máltai
Lovagrend

Máltai Szeretetszolgálat

Információk alapítónkról, a Máltai Rendről

tovább

Malteser International

Máltai Szeretetszolgálat

Nemzetközi Máltai hírek.

tovább

Webnover.hu

Máltai Szeretetszolgálat

Online segítség idős emberek számára

tovább

Otthon a pénzügyekben

Máltai Szeretetszolgálat

Segítő-tanácsadó szolgáltatás pénzügyekben.

tovább

Iskolai Alapítvány

Máltai Szeretetszolgálat

Iskolai Alapítvány a közoktatás fejlesztéséért

tovább