Lazulás és tettre készség, inspiráció és felelősség egy helyen! A Máltai Szeretetszolgálat pusztafalui táborába olyan középiskolások és egyetemisták jelentkezését várják, akik nyitottak arra, hogy másoknak segítsenek, szeretnék megtapasztalni az igazi csapatmunkát, és szeretnének a másokhoz való kapcsolódás során magukra is rátalálni – hiszen önmagunk legjobb verziója egyben a leghatékonyabb segítség is, amit adhatunk. Hiszen #azönkéntességmenő!

A tábor résztvevői a társadalmi felelősségvállalás jegyében a szegénység fokozatairól szerezhetnek tapasztalatokat, találkozhatnak idős emberekkel, gyerekekkel, együtt kereshetnek megoldásokat a mindennapok problémáira közös feladatokon, játékokon keresztül. És nem maradhat el a szalonnasütés, a kirándulás, a csocsó, az éneklés, a beszélgetés –vagyis a hamisítatlan táborozós hangulat sem.

A tábort július 29-től augusztus 2-ig rendezi a Máltai Szeretetszolgálat Pusztafalun. A szállás és az étkezés ingyenes, a résztvevőknek csupán az útiköltséget kell állniuk. A részvételről igazolás is kérhető (közösségi szolgálathoz, gyakorlathoz).
Érdeklődni, illetve jelentkezni a kmronkentesseg@maltai.hu e-mail címen, vagy a +36 (30) 349-0675 telefonszámon lehet.