Máltai Szeretetszolgálat

Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Máltai napló

Frizura és figyelmesség ajándékba

Szerző: Magyar Máltai Szeretetszolgálat 2018-12-08 11:00:00

Frizura és figyelmesség ajándékba

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat helyi csoportjai számos együttműködő partnerrel szolgálják a rászoruló embereket. Egerben egy szépségszalon tett felajánlást advent első hetében. Demjén Klára önkéntes írta le a megható történetet. 

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egri Máltai Csoportja kapott egy rendhagyó felajánlást a Kleopátra Szépségszalonok egri üzletének dolgozóitól: adventben elkészítik egy idős hölgy frizuráját. December 5-én a 88 éves Urvölgyi Zoltánné Marika nénit elvittük a szalonba. Marika néni az egri csoport megalakulása óta a Magyar Máltai Szeretetszolgálat önkéntes munkatársa. Mosolyogva, de kissé kétkedve lépett be az üzletbe, ahol az ő elmondása szerint egy tündérországban találta magát. Az üzlet dolgozói nagy szeretettel és figyelemmel vették körül. A frizura elkészült, de a meglepetések még nem értek véget. A dolgozók a fa alá rejtett, adománynak szánt játékokat átadták Kékesi Györgynének, az egri csoport vezetőjének.
Marika nénitől a nap folyamán sokan kérdezték meg, hogy mi a titka a töretlen derűjének, amire miden alkalommal így válaszolt: elsősorban a hitem, másodsorban az, hogy nem kell úgy viselkedni, mint egy 88 éves.

Az átalakulás: